ADANA / KOZAN - Kozan Fen Lisesi

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri çerçevesinde DEPREM ANI ve TAHLİYE TATBİKATI yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz toplantı salonunda 10.10.2023 Salı günü ''Okulumda Sağlıklı Besleniyorum ''Projesi kapsamında İl Millli Eğitim Müdürlüğünde görevli Uzman Diyetisyen Bahar MAZMAN tarafından okul ve pansiyon öğrencilerimize yönelik ''Sağlıklı Beslenme Farkındalık Eğitimi Semineri ''verilmiştir. Ayrıca öğrencilerimize Eğitmen-Hemşire Fadime KUMAN ''Bulaşıcı Hastalıklar ve Korunma Yolları '' hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Ekm

Çukurova İller arası Karete Turnuvasında 3'üncü olan öğrencimiz ; başarılarına yenisini ekleyerek İller Arası Karete Turnuvasında da İl 2'ncisi olarak bizleri gururlandırdı. Sportif alanlarda da başarılarıyla  ön plana çıkan öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Pansiyonumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik etkinlik.