ADANA / KOZAN - Kozan Fen Lisesi

Ara

11. Sınıf öğrencilerimizle adana Sheraton Otelde düzenlenen üniversite tanıtım günleri fuarına katıldık

Ara

Öğrencimiz  10B sınıfından Gülce Döğüşçü İl müftülüğü tarafından "Göç ve Aile"konulu resim yarışmasında Adana 2. si oldu Ödülünü Kozan İlçe Müftüsünden aldı Tesekkürler

MEKTUPLARIMIZ FAS'A ULAŞTI!
9.sınıf öğrencilerimizin gönderdiği mektuplar nihayet Fas'a ulaştı. Öğrencilerin Ingilizcelerini geliştirmek amacıyla öğretmenimiz Mehmet BOZKURT tarafından yürütülen MEKTUP ARKADAŞLIĞI projesi kapsamında  gönderilen mektuplar Fas'lı öğrencilere ulaştı. Fas'ın Taroudant şehrindeki Lycee Ibn Soulaiman okulundaki öğrenciler Türk arkadaşlarından gelen mektupları heyecanlı bir bekleyişten sonra aldılar. İlk   defa mektup yazan üstelik de İngilizce yazan öğrencilerimiz, mektupların yanında çeşitli hediyeler de göndererek Fas'lı arkadaşlarını sevindirdi.  Şimdi ise öğrencilerimiz Faslı arkadaşlarından gelecek mektupları sabırsızlıkla bekliyorlar.

Kas

Okulda uyulması gereken kurallar ile ilgili bilgi verildi. Okulumuz 10.sınıf öğrencilerine Okulumuz Müdür Başyardımcısı Ercan ÖZGÜNER, Müdür Yardımcısı Ilgıt BURAK, Ayşe BELEN ve Rehber Öğretmeni Sonay GÖKDAL tarafından, öğrencilerimizden okulda uyulması gereken kurallar ve onlardan beklenilen davranışlar hakkında bilgi verildi. Okulumuzdaki diğer sınıflarda bulunan öğrencilerimize de aynı proğram dahilinde gerekli bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.

Kas

Genç kızlar Voleybol İl Birinciliği Grup Maçı  Kozan Fen Lisesi :2 Bucak Anadolu lisesi:0
Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyor, diğer grup maçlarında da başarılar diliyoruz.

Kas

Kasım ayı '' Ayın Öğrencisi'' ve' 'Ayın Sınıfı' ' seçimi yapılmıştır.

Okulumuz Onur Kurulu tarafından Kasım ayı ayın öğrencisi ve sınıfı seçiminde 10-C sınıfı öğrencilerimizden Melike ÜNÜŞTÜ ayın öğrencisi, 9-A sınıfı ise ayın sınıfı olarak seçilmiştir. Öğrencimiz Melike ÜNÜŞTÜ' yü ve 9-A sınıfımızı tebrik ediyoruz.

Ayın öğrencisi ve ayın sınıfı seçimi, bundan sonraki aylarda da devam edecektir.

Kas

Akran danışmanlığı çalışmaları kapsamında 12.sınıf öğrencilerimiz; akademik, sosyal ve kültürel yönden kendilerini lise hayatları boyunca nasıl geliştirebilecekleri ve üniversite hayatına nasıl hazırlanabilecekleri konularında bilgi ve deneyimlerini 9.sınıf öğrencilerimizle paylaştılar.

Kas

Bir haftalık ara tatilin ardından ders zilimiz çaldı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı, başarılı bir dönem diliyoruz.

Kas

12. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz bir haftalık TYT kampımızı, öğrencilerimize moral yemeği ve yürüyüşle sonlandırdık.

Okulları Kütüphanelerle,

Kütüphaneleri Kitaplarla Buluşturuyoruz...

"Kütüphanesiz Okul Kalmasın" diye size en yakın okulumuza kitap bağışında bulunabilir veya adınız bir kütüphaneyle yaşasın isterseniz il ve ilçe müdürlüklerimizle iletişime geçebilirsiniz.

FAS ve ROMANYA'DAKİ ARKADAŞLARIMIZ

Öğrencilerimizin İngilizcelerini geliştirmek için Fas ile 10 yıldan fazla süredir mektuplaşıyoruz. İngilizce öğretmenimiz Mehmet BOZKURT tarafından yürütülen proje kapsamında 153 tane mektubu Fas'a postaladık. Ayrıca bu sene Romanya ile mektup arkadaşlığı projesini başlattık, ve ilk mektupları gönderdik. Mektupların yanında hediyeler de gönderdik.Onlar da bize cevaplarını kısa sürede gönderecekler. Bu projelerle öğrencilerimiz İngilizce'ye daha fazla ilgi duyuyorlar; hem öğreniyorlar hem de kullanıyorlar.Ayrıca yeni ülkeler, yeni kültürler tanıyorlar;yeni ufuklara yol alıyorlar.

Kas

Acarmantaş Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler. Okulumuz hakkında bilgi sahibi oldular.

Ögrencimizden karete şampiyonası başarısı