ADANA / KOZAN - Kozan Fen Lisesi

Nis

2024 2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA PANSİYONUMUZDA KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN BİLGİSİNE.

Mrt

Pansiyon öğrencilerimizle 12 Mart Salı günü bir araya gelerek; Ramazan Ayındaki etkinlikler, etütler , sahur ve iftar menüleri ,öğrenci talepleri  vb. konular ile pansiyonumuzda yürütülen İFTARDA BİRLİKTEYİZ projemiz hakkında istişare ve bilgilendirme yaytık.

Ock

SINAV UYGULAMA TAKVİMİ SINIF SINAV BAŞVURU TARİHİ 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıflar 13 Şubat 2024 /1 Mart 2024               SINAV GİRİŞ YERİ İLANI   Sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.SINAV TARİHİ    21 Nisan 2024 Saat: 10.00       SINAV SONUÇLARININ İLANI  17 Mayıs 2024

Ailenin bir önceki mali yıla ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın, içinde bulunulan mali yılın Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu’nda belirtilen Millî Eğitim Bakanlığı okul pansiyon ücretinin en azının 4 (dört) katını geçmemesi kaydıyla maddi imkânlardan yoksun bulunmak. Ailenin 2023 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 111.600,00 (yüzonbirbinaltıyüz) TL’yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2023 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

Ekm

OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROGRAMI UYGULANAN PANSİYONUMUZDA YEMEK MENÜLERİMİZ DİYETİSYEN BAHAR MAZMAN TARAFINDAN İNCELENİP ONAYLANDIKTAN SONRA YAPILMAKTADIR.

Tem

PANSİYON KAYIT EVRAKLARIMIZ EKTEDİR. 22-25 AĞUSTOS TARİHLERİNDE BAŞVURULAR YAPILACAKTIR.

Tem

2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA OKUL PANSİYONUMUZA YATILILIK BAŞVURUSU YAPACAK VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

May

2023 ilköğretim ve ortaöğretim bursluluk sınavı başvuruları için bakanlık duyurusu  linktedir